Vår eller vinter??

Altså - ikke misforstå - jeg klager ikke et sekund over den vinteren vi har nå! Jeg er ikke spesielt glad i snø og kulde, og for meg kan ikke vinteren bli kort nok. Men jeg må innrømme at jeg er ørlite grann bekymret nå når det ene etter det andre i hagen våkner og tror det er vår på grunn av mildværet vi har hatt. Skal tro hvordan det går med alt sammen når frosten kommer for fullt igjen snart...

Men - ganske gøy å ta en liten rundttur i hagen og se på de stakkars forvirrede plantene :)Ikke verst å kunne plukke inn friske blomster fra hagen 3. januar? :)

 

KEEP IT COMING, sier jeg bare!! Nyter hvert sekund av denne milde vinteren, selv om det kanskje kunne regnet litt mindre. Snø og kulde kan vi dra på fjellet for å få :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje B. Stenersen

Silje B. Stenersen

34, Notodden

Elsker hage og interiør, DIY - ting der jeg kan bruke kreativitet og skaperglede. Prøver å fokusere på de små tingene i livet, det gir livet mitt mer innhold og mening! En uforbederlig drømmer og optimist, lett å glede og lett å røre. Stortrives med å ha mange prosjekter på gang, planlegge og sette ting ut i livet. Ser lyst på livet og er glad og takknemlig for å ha en flott familie og gode venner rundt meg!

Kategorier

Arkiv

hits